Albanian

Boxing Produkte Furnizuesi është prodhues dhe eksportues i Boxing Pajisje me cilësi të lartë, Boxing Doreza, Hand përfundon, Martial Arts Pajisje, Uniformat Martial Arts, Rash Guard, Shorts MMA, Karate Mitts, Fitness Pajisje, MMA Pajisje, etj me suksesin e saj të 10 viti i anëtarësimit të furnizuesit të alibaba ari. Gama e linjës sonë të produktit, cilësi të mirë dhe çmime konkuruese na kanë bërë një nga kompanitë më të besueshme të këtij lloji në Pakistan. Të gjitha këto ndodhin për shkak të punës shumë profesionale të ekipit në të gjitha departamentet e Boxing Products Supplier dhe kjo është arsyeja pse ne kemi një marrëdhënie bashkëpunimi të ngushtë me klientët tanë të huaj në mbarë botën për të kuptuar dhe plotësuar nevojat e tyre çdo ditë dhe në çdo kohë.
Boks Produkte Furnizuesi gjithmonë të mirëpritur për të rregulloje stilet e produkteve tona, materiale me ndonjë logo kërkuar ose markë emrin. Ne gjithashtu mirëpresim për blerësit / importuesit të cilët dëshirojnë të prodhojnë dizajnin e tyre / stilet e produkteve të ndryshme nga ne.

Materiali i përdorur për prodhimin është e cilësisë më të mirë sipas kërkesës së klientëve dhe këto objekte shesin mirë, Anija jonë e punëve është e mrekullueshme që kontrollohet nën mbikëqyrje të rreptë në të gjitha fazat e prodhimit. Ne përqëndrohemi në dërgimin e shpejtë dhe të planifikuar të dërgesës për të shmangur çdo lloj vonese në procesin e dërgesës.

Katër linjat kryesore të produkteve tona kanë thellësi të madhe për ta, të cilat mund të shihen lehtë përmes katalogut tonë online.

Boxing Pajisje: - Doreza Boxing, Doreza qese, Mitts qese, Punching Mitts, Focus Mitts, Punching çanta, Speed ​​Balls, Rojeve Guards, Rojet e gjoksit, Root Groin, Boxing vesh, Shorts Boxing, Shin Guards dhe Muay Thai Shorts.

Pajisje MMA: - Uniformat e Arteve Marciale, Rash Guard & Tank Tops, Shorts MMA, Pantallona Boxing Kick, MMA Doreza Grappling, Pads Thai, Vale Tudo Shorts, Kick Mburoja, karate Mitts, rripa Karate, MMA Spats dhe Mbrojtjes.

Veshja e fitnesit: - Yoga gome, këmisha compression, sportive sytjena, singlet, sleeves.

Aksesore: - Shiritat e Shko, Roje Mouth, përfundon Hand, rripa artet marciale, mbrojtje elastike dhe keychains.

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me linjën tonë aktuale të produktit ose keni produkte të reja që dëshironi të zhvilloni, mos hezitoni të na kontaktoni. Duke pasur parasysh mundësinë, ne do të përpiqemi për të fituar biznesin tuaj.

Për më shumë informacion ju lutemi vizitoni faqen tonë të internetit http://www.boxing-products.com

  • Copyright © 2010 Boxing Products Supplier All Rights Reserved.