Bosnian

Boksački proizvod dobavljač je proizvođač i izvoznik vrhunske bokserske opreme, bokserskih rukavica, ručnih obloga, opreme za borilačke vještine, uniformi za borilačke vještine, osipa, MMA kratkih hlačica, karate rukavica, fitnes opreme, MMA opreme i sl. godine članstva dobavljača alibaba zlata. Asortiman naših proizvoda, dobar kvalitet i konkurentne cijene učinili su nas jednom od pouzdanih kompanija te vrste u Pakistanu. Sve se to dešava zahvaljujući profesionalnom timu koji radi u svim odeljenjima dobavljača boksačkih proizvoda i zato imamo bliske kooperativne odnose sa našim stranim klijentima širom sveta da bismo razumeli i ispunili njihove potrebe / zahteve bilo kada i bilo kada.
Boksački proizvodi Dobavljač uvijek dobrodošli da prilagodite naše stilove proizvoda, Materijal sa bilo kojim traženim logotipom ili markom. Također smo dobrodošli kupcima / uvoznicima koji žele proizvesti vlastiti dizajn / stilove različitih proizvoda od nas.

Materijal koji se koristi za proizvodnju je najkvalitetniji u skladu sa zahtjevima kupaca, a ovi artikli se dobro prodaju, naš radni brod je super koji se kontrolira pod strogim nadzorom u svim fazama proizvodnje. Mi se fokusiramo na brzu i planiranu isporuku pošiljke kako bismo izbjegli bilo kakvo kašnjenje u procesu otpreme.

Naše četiri glavne linije proizvoda imaju veliku dubinu do njih, što se lako može vidjeti kroz naš online katalog.

Oprema za boks: - Bokserske rukavice, rukavice za torbe, rukavice za rukavice, udarne rukavice, fokusne rukavice, vreće za probijanje, kugle za glavu, straže, kovčege, bokserske hlače, bokserske kratke hlače, kratke hlače za šinove.

MMA oprema: - Uniforme borilačkih veština, Rash Guard & Tank Tops, MMA Shorts, Kick Boxing hlače, MMA grappling rukavice, tajlandski jastučići, Vale Tudo kratke hlače, Kick Shields, Karate rukavice, Karate remeni, MMA spats i zaštita.

Fitness Wear: - Yoga tajice, kompresijske majice, sportski grudnjak, singlet, rukavi.

Dodatna oprema: - konopi za skokove, straže za usta, ručni oblozi, pojasevi za borilačke vještine, elastična zaštita i privjesci za ključeve.

Ako imate bilo kakvih pitanja o našoj trenutnoj liniji proizvoda ili imate nove proizvode koje želite razviti, molimo ne oklijevajte da nas kontaktirate. S obzirom na mogućnost pokušat ćemo sve od sebe da zaradimo vaše poslovanje ..

Za više informacija posjetite našu web stranicu http://www.boxing-products.com

  • Copyright © 2010 Boxing Products Supplier All Rights Reserved.