Bulgarian

Бокс продукти доставчик е производител и износител на най-високо качество бокс оборудване, боксови ръкавици, ръчни обвивки, бойни изкуства оборудване, бойни изкуства униформи, обрив охрана, MMA шорти, карате ръкавици, фитнес съоръжения, MMA оборудване, и т.н. година на алибаба злато доставчик членство. Обхватът на нашата продуктова линия, добро качество и конкурентни цени ни направиха една от надеждните компании от този вид в Пакистан. Всичко това се случи благодарение на високопрофесионалния екип, работещ във всички отдели на доставчика на боксови продукти и затова имаме близки отношения на сътрудничество с нашите чуждестранни клиенти по целия свят, за да разберем и изпълним напълно техните нужди / изисквания всеки ден и по всяко време.
Бокс продукти доставчик винаги добре дошли да персонализирате нашите стилове на продукта, Материал с всички поиска логото или марката. Ние също така добре дошли на купувачи / вносители, които желаят да произвеждат собствен дизайн на компанията / стилове на различни продукти от нас.

Материалът, използван за производството е от най-високо качество в съответствие с изискванията на клиентите, и тези продукти се продават добре, нашите работници кораб е превъзходно, който се контролира под строг надзор на всички етапи на производството. Ние се фокусираме върху бързото и планирано доставяне на пратката, за да избегнем всякакъв вид забавяне на процеса на изпращане.

Нашите четири основни продуктови линии имат голяма дълбочина, което може лесно да се види чрез нашия онлайн каталог.

Боксово оборудване: - Боксови ръкавици, ръкавици за чанти, ръкавици за ръкавици, перфориращи ръкавици, фокусни ръкавици, щанцови торбички, скоростни топки, главни гвардии, гръдни предпазители, боксове, къси панталони, шенгери и муай тай къси панталони.

MMA Оборудване: Униформи за бойни изкуства, обриви и танки, шорти MMA, панталони за боксов бокс, ръкавици от MMA, тайландски подложки, къси панталони Vale Tudo, щитове за карате, карате каиши, защитници и защитници.

Фитнес облекло: - йога гамаши, компресиращи ризи, спортен сутиен, синглет, ръкави.

Аксесоари: - Въжета за скокове, Охрана на устата, Ръчни опаковки, Колани за бойни изкуства, еластични защити и ключодържатели.

Ако имате някакви запитвания относно нашата текуща продуктова линия или имате нови продукти, които бихте искали да развиете, моля не се колебайте да се свържете с нас. Като се има предвид възможността, ние ще направим всичко възможно да печелим бизнеса ви ..

За повече информация, моля посетете нашия уебсайт http://www.boxing-products.com

  • Copyright © 2010 Boxing Products Supplier All Rights Reserved.