Catalan

Proveïdor de productes de boxa és fabricant i exportador de l'equip de boxa d'alta qualitat, guants de boxa, Wraps de mà, equips d'arts marcials, uniformes d'arts marcials, guàrdia de ràfting, pantalons curts de MMA, Mitjats de Karate, equips de fitness, equip de MMA i etc amb el seu 10è èxit any de pertinença al proveïdor d'or alibaba. La gamma de la nostra línia de productes, bona qualitat i preus competitius ens han convertit en una de les empreses més fiables del seu tipus a Pakistan. Tot això passa a causa de treballs altament professionalitzats en tots els departaments del Proveïdor de Productes de Boxa i per això tenim una estreta relació de cooperació amb els nostres clients estrangers a tot el món per entendre i omplir completament les seves necessitats / requeriments qualsevol dia i en qualsevol moment.
Proveïdor de productes de boxa sempre convidem a personalitzar els nostres estils de productes, material amb qualsevol logotip o marca requerit. També ens donem la benvinguda als compradors / importadors que desitgin fabricar el nostre propi disseny / estils de productes de diferents productes.

El material utilitzat per a la producció és de la millor qualitat segons el requisit dels clients, i aquests articles es venen bé, el nostre treballador Ship és excel·lent i es controla sota una estricta supervisió en totes les fases de producció. Ens centrem en el lliurament ràpid i programat de l'enviament per evitar qualsevol tipus de retard en el procés d'enviament.

Les nostres quatre línies de productes principals tenen una gran profunditat que es pot veure fàcilment a través del nostre catàleg en línia.

Equips de Boxa: - Guants de Boxa, Guants de Bossa, Mitts de Bossa, Mitjons de Punxonat, Focus Mitts, Sacs de Punxonat, Pilotes de Velocitat, Guàrdies de Caps, Guàrdies de Pescadors, Guàrdies de Corral, Boxing wears, Shorts de Boxa, Shin Guards i Shorts de Muay Thai.

Equips MMA: - Uniformes d'arts marcials, guàrdies de raigs i tapes, pantalons MMA, pantalons de boxa de combat, guants de lluita MMA, taulers tailandesos, pantalons curts de Vale Tudo, escuts de kick, Mitjats de Karate, cinturons de carat, espases i proteccions de MMA.

Fitness Wear: - Pijames de ioga, camises de compressió, sostenidor esportiu, singlet, mànigues.

Accessoris: - Cordes de salt, guàrdies bucals, abrics manuals, cinturons d'arts marcials, proteccions elàstiques i clauers.

Si teniu alguna consulta sobre la nostra línia de productes actual o teniu nous productes que voleu desenvolupar, no dubti en contactar-nos. Donada l'oportunitat, farem tot el possible per guanyar-vos el negoci.

Per obtenir més informació, visiteu la nostra pàgina web http://www.boxing-products.com

  • Copyright © 2010 Boxing Products Supplier All Rights Reserved.