Dutch

Boxing Products Supplier is fabrikant en exporteur van hoogwaardige boksuitrusting, bokshandschoenen, handwraps, vechtsportuitrusting, uniformen voor vechtsporten, rash guard, MMA-shorts, karate wanten, fitnessapparatuur, MMA-apparatuur en dergelijke met zijn 10e succesvolle jaar lidmaatschap van alibaba gold supplier. Het bereik van onze productlijn, goede kwaliteit en concurrerende prijzen hebben ons tot een van de betrouwbare bedrijven in zijn soort in Pakistan gemaakt. Dit alles is gebeurd dankzij zeer professioneel teamwerk in alle afdelingen van Boxing Products Supplier en daarom hebben we een hechte samenwerkingsrelatie met onze buitenlandse klanten over de hele wereld om hun behoeften / vereisten elke dag en elk moment te begrijpen en volledig te vervullen.

Boxing Products Leverancier altijd welkom om onze productstijlen, Materiaal aan te passen met elke gewenste logo of merknaam. We verwelkomen ook kopers / importeurs die het eigen design / stijlen van verschillende producten van ons willen produceren.

Het materiaal dat wordt gebruikt voor de productie is van de beste kwaliteit volgens de behoefte van de klanten, en deze artikelen verkopen goed, onze werkman Ship is uitstekend, die onder strikt toezicht in alle stadia van de productie wordt gecontroleerd. We richten ons op een snelle en geplande levering van de zending om elke vorm van vertraging in het verzendproces te voorkomen.

Onze vier belangrijkste productlijnen hebben een grote diepte voor hen, die gemakkelijk te zien zijn via onze online catalogus.

Boksaccessoires: - Bokshandschoenen, Tashandschoenen, Taswanten, Bokshandschoenen, Focuswanten, Bokszakken, Speedballen, Hoofdbeschermers, Borstbeschermers, Liesbeschermers, Boksschorten, Bokshorts, Scheenbeschermers en Muay Thai Shorts.

MMA-uitrusting: - uniformen voor vechtsporten, rash guard & tanktops, MMA-shorts, kickboks-broeken, MMA grappling-handschoenen, thai-pads, Vale tudo-shorts, kick-shields, karate wanten, karate riemen, MMA-spats en beschermingen.

Fitnesskleding: - Yoga-legging, compressieoverhemden, sport-bh, singlet, mouwen.

Accessoires: - Springtouwen, Mondbeschermers, Handwraps, Vechtsportbanden, elastische bescherming en sleutelhangers.

Als u vragen heeft over onze huidige productlijn of als u nieuwe producten heeft die u zou willen ontwikkelen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Gezien de kans zullen we ons best doen om uw bedrijf te verdienen ..

 

Bezoek voor meer informatie onze website http://www.boxing-products.com

  • Copyright © 2010 Boxing Products Supplier All Rights Reserved.