Hungarian

Boksztermékek szállítója a csúcsminőségű bokszeszközök, bokszkesztyűk, kézi csomagolások, harcművészeti felszerelések, harcművészeti egyenruhák, kiütésgátlók, MMA rövidnadrágok, karate kesztyűk, fitneszfelszerelések, MMA berendezések, stb. Gyártója és exportőre. az arany szállítói tagsági év. Termékpalettánk, jó minőségű és versenyképes árkategóriánk a Pakisztánban az egyik ilyen megbízható vállalatnak számít. Mindez azért történt, mert a professzionális csapat a Boxing termékek beszállítója minden részlegén dolgozik, és ezért szoros együttműködési kapcsolataink vannak külföldi ügyfeleinkkel a világ minden táján, hogy megértsék és teljesítsék igényeiket / követelményeiket minden nap és bármikor.
Boksztermékek beszállítója mindig szívesen testreszabhatja termékeink stílusát, az igényelt logó vagy márkanév anyagát. Üdvözöljük a vásárlók / importőrök is, akik saját cégük designját / stílusát kívánják gyártani tőlünk.

A termeléshez felhasznált anyag az ügyfelek igényei szerint a legjobb minőségű, és ezek az elemek jól eladhatók, a munkásszállító Ship kiváló, amelyet szigorú felügyelet alatt tartanak a termelés minden szakaszában. A szállítmány gyors és ütemezett szállítására összpontosítunk, hogy elkerüljük a szállítás folyamatának késedelmét.

Négy fő termékcsaládunk nagy mélységgel rendelkezik azokra, amelyeket az online katalógusunkon keresztül könnyen láthatunk.

Boxing Equipment: - Box kesztyű, táska kesztyű, táska kesztyű, lyukasztó kesztyű, fókusz kesztyű, lyukasztó zsákok, sebességgolyók, fejvédők, mellkasi őrök, őrző őrök, boksz viselt, boksz rövidnadrág, shin őrök és muay thai nadrág.

MMA berendezések: - harcművészeti egyenruhák, kiütésgátló és tankfedők, MMA rövidnadrágok, Kick Boxing nadrágok, MMA grappling kesztyűk, thai párnák, Vale Tudo rövidnadrágok, Kick Shields, karate kesztyűk, karate övek, MMA spats és védelem.

Fitness Wear: - Jóga nadrág, tömörítő ing, sport melltartó, szingulett, ujjú.

Tartozékok: - Ugrókötelek, szájvédők, kézi csomagolások, harcművészeti övek, rugalmas védelem és kulcstartók.

Ha bármilyen kérdése van a jelenlegi termékcsaládunkkal kapcsolatban, vagy új termékeket szeretne fejleszteni, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Tekintettel arra a lehetőségre, hogy megpróbáljuk a lehető legjobban megkeresni az üzletet.

További információért látogasson el honlapunkra http://www.boxing-products.com

  • Copyright © 2010 Boxing Products Supplier All Rights Reserved.