Malay

Boxing Products Supplier adalah pengeluar dan Pengeksport Peralatan Boxing yang berkualiti tinggi, Sarung tangan Tinju, Wrap Tangan, Peralatan Seni Bela Diri, Seragam Seni Bela Diri, Pengawal Rash, MMA Shorts, Karate Mitts, Peralatan Kecergasan, Peralatan MMA dan sebagainya dengan kesuksesan ke-10 keahlian pembekal emas alibaba tahun. Pelbagai rangkaian produk kami, kualiti yang baik, dan harga yang kompetitif telah menjadikan kami salah satu syarikat yang boleh dipercayai dari jenisnya di Pakistan. Ini semua berlaku kerana pasukan Profesional yang tinggi bekerja di semua jabatan di Pembekal Produk Tinju dan itu sebabnya kami mempunyai hubungan kerjasama yang rapat dengan pelanggan asing kami di seluruh dunia untuk memahami dan memenuhi keperluan / keperluan mereka setiap hari & bila-bila masa.
Pembekal Produk Tinju sentiasa dialu-alukan untuk menyesuaikan gaya produk kami, Bahan dengan sebarang logo atau nama jenama yang diminta. Kami juga mengalu-alukan pembeli / pengimport yang ingin menghasilkan reka bentuk / gaya syarikat mereka sendiri dari pelbagai produk dari kami.

Bahan yang digunakan untuk pengeluaran adalah kualiti terbaik mengikut kehendak pelanggan, dan barang-barang ini dijual dengan baik, kapal pekerja kami hebat yang dikendalikan di bawah pengawasan yang ketat di semua peringkat produksi. Kami memberi tumpuan kepada penghantaran penghantaran yang cepat dan terjadual untuk mengelakkan sebarang kelewatan dalam proses penghantaran.

Empat produk utama kami mempunyai kedalaman yang besar untuk mereka yang dapat dilihat dengan mudah melalui katalog dalam talian kami.

Peralatan Tinju: - Sarung tangan Tinju, Sarung Tangan Bag, Sarung Tangan Beg Tangan, Sarung tangan Pemegang, Sarung Tangan Fokker, Punching Bags, Balls Speed, Pengawal Kepala, Pengawal Dada, Pengawal Groin, Memakai Boxing, Seluar pendek Tinju, Penjaga Shin dan Muay Thai Shorts.

Peralatan MMA: - Pakaian Seragam Bela Diri, Rash Guard & Tank Tops, MMA Shorts, Seluar Kick Boxing, Sarung Tangan Mengkabing MMA, Pad Thai, Vale Tudo Shorts, Kick Shields, Karate Mitts, Sabuk Karate, Spand MMA dan Perlindungan.

Fitness Wear: - Yoga leggings, kemeja mampatan, bra sukan, singlet, lengan.

Aksesori: - Jump Tali, Pengawal Mulut, Bungkus Tangan, Sabuk seni bela diri, perlindungan anjal dan gantungan kunci.

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan tentang barisan produk kami atau mempunyai produk baru yang ingin anda usahakan, jangan ragu untuk menghubungi kami. Memandangkan peluang kami akan berusaha sebaik mungkin untuk mendapatkan perniagaan anda ..

Untuk maklumat lanjut sila lawati laman web kami http://www.boxing-products.com

  • Copyright © 2010 Boxing Products Supplier All Rights Reserved.