Romanian

Producătorul de produse de box este producătorul și exportatorul echipamentului de box de cea mai înaltă calitate, mănuși de box, mâncăruri de mână, echipament de arte marțiale, uniforme de arte marțiale, rash guard, șorturi MMA, mănuși de karate, echipamente de fitness, echipament MMA și altele. an de alibaba membru al furnizorului de aur. Gama noastră de produse, de bună calitate și prețuri competitive ne-au făcut una dintre companiile de încredere de acest gen din Pakistan. Toate acestea s-au întâmplat datorită lucrărilor extrem de profesioniste ale echipei în toate departamentele furnizorului de produse de box și de aceea avem o relație de cooperare strânsă cu clienții noștri străini din întreaga lume pentru a înțelege și a umple complet nevoile / cerințele lor în orice zi și în orice moment.
Producătorul de Box Products întotdeauna binevenit pentru a personaliza stilurile noastre de produse, Material cu orice logo-ul solicitat sau numele de marcă. Suntem, de asemenea, bun venit la cumpărători / importatori care doresc să producă propria companie de design / stiluri de produse diferite de la noi.

Materialul folosit pentru producție este de cea mai bună calitate conform cerințelor clienților și aceste articole se vând bine, nava noastră de lucru este superbă, care este controlată sub supraveghere strictă în toate etapele de producție. Ne concentrăm asupra livrării prompte și programate a expediției pentru a evita orice fel de întârziere a procesului de expediere.

Cele patru linii principale de produse au o profunzime mare pentru acestea, care pot fi văzute cu ușurință în catalogul nostru online.

Echipamente de box: - Mănuși de box, mănuși de pantofi, mituri pentru pungi, manșoane de împingere, manete de foc, pungi de împingere, bile de viteză, paznici, paznici, gărgărițe, boxeri.

Echipamente MMA: - Uniforme de Arte Martiale, Pantaloni de protectie pentru arme martiale, Pantaloni MMA, Pantaloni de box, Pantaloni MMA, Pantaloni Thai, Pantaloni Vale Tudo, Kick Shields, Mitts Karate, Curele de Karate,

Sală de uzură: - Jogginguri de yoga, cămăși de compresie, sutien sport, singlet, mâneci.

Accesorii: - Coarde de jar, gură de protecție, mânere, centuri de arte marțiale, protecții elastice și brelocuri.

Dacă aveți întrebări despre linia noastră actuală de produse sau aveți produse noi pe care doriți să le dezvoltați, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Având în vedere oportunitatea vom încerca tot posibilul pentru a câștiga afacerea dvs.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul nostru http://www.boxing-products.com

  • Copyright © 2010 Boxing Products Supplier All Rights Reserved.