Serbian

Боксарски производ добављач је произвођач и извозник врхунске боксерске опреме, боксерских рукавица, ручних облога, опреме за борилачке вештине, борилачких униформи, осипа, ММА кратких карата, карате рукавица, фитнес опреме, ММА опреме и сл. година чланства добављача злата алибаба. Асортиман наших производа, добар квалитет и конкурентне цене учинили су нас једном од поузданих компанија те врсте у Пакистану. Све ово се дешава захваљујући професионалном тиму који ради у свим одељењима добављача боксачких производа и зато имамо блиске кооперативне односе са нашим страним клијентима широм света да бисмо разумели и потпуно испунили њихове потребе / захтеве сваког дана и било када.
Боксерски производи Добављач увек добродошли да прилагодите наше стилове производа, Материјал са било којим захтеваним логотипом или робном марком. Такође смо добродошли купцима / увозницима који желе да произведу сопствени дизајн / стилове различитих производа од нас.

Материјал који се користи за производњу је најквалитетнији према захтевима купаца, а ови артикли се добро продају, наш радни брод је супер који се контролише под строгим надзором у свим фазама производње. Ми се фокусирамо на брзу и планирану испоруку пошиљке како би се избегло било какво кашњење у процесу отпреме.

Наше четири главне линије производа имају велику дубину до њих, што се лако види кроз наш онлине каталог.

Опрема за бокс: - Боксерске рукавице, рукавице за торбе, рукавице за рукавице, ударне рукавице, фокусне рукавице, торбе за пробијање, кугле за главу, страже у прсима, гардеробе, боксерске хлаче, кратке хлаче за боксове, кратке рукавице и муаи тајландске гаће.

ММА опрема: - Униформе борилачких вештина, Расх Гуард & Танк Топс, ММА Схортс, Кицк Бокинг Хлаче, ММА грапплинг рукавице, тајландски јастучићи, Вале Тудо кратке хлаче, Кицк Схиелдс, Карате рукавице, Карате ремени, ММА спатс и заштита.

Фитнесс Веар: - Иога тајице, компресивне мајице, спортски грудњак, синглет, рукави.

Додатна опрема: - конопи за скокове, страже за уста, ручне облоге, појасеви за борилачке вјештине, еластичне заштите и привјесци за кључеве.

Ако имате било каквих питања о нашој тренутној линији производа или имате нове производе које желите развити, молимо не оклевајте да нас контактирате. С обзиром да имамо прилику да се потрудимо да зарадимо Ваше пословање ..

За више информација посетите наш сајт http://www.boxing-products.com

  • Copyright © 2010 Boxing Products Supplier All Rights Reserved.