Slovenian

Boksarski izdelki dobavitelj je proizvajalec in izvoznik vrhunske opreme za boks, boksarske rokavice, ročne obloge, borilne veščine, borilne veščine, uniforme, MMA kratke hlače, karate rokavice, fitnes oprema, oprema MMA, itd. leta dobavitelja zlata alibaba. Paleto naših izdelkov linije, dobre kakovosti in konkurenčne cene so nam eno od zanesljivih podjetij te vrste v Pakistanu. Vse to se je zgodilo zaradi zelo strokovne ekipe dela v vseh oddelkih pri dobaviteljih izdelkov za boks in zato imamo tesno sodelovanje s tujimi strankami po vsem svetu, da bi razumeli in polno izpolnili njihove potrebe / zahteve vsak dan in kadarkoli.
Boxing Products Supplier vedno dobrodošli, da prilagodite naše izdelke stilov, Material s katero koli zahteval logotip ali blagovno znamko. Prav tako dobrodošli na kupce / uvoznike, ki želijo proizvajati lastne družbe design / stilov različnih izdelkov od nas.

Material, uporabljen za proizvodnjo, je najboljše kakovosti v skladu z zahtevami kupcev, in ti izdelki se dobro prodajajo, naša delovna ladja je odlična, ki je pod strogim nadzorom v vseh fazah proizvodnje. Osredotočeni smo na hitro in načrtovano dostavo pošiljke, da bi se izognili kakršni koli zamudi pri postopku pošiljanja.

Naše štiri glavne linije izdelkov imajo veliko globino do njih, kar je zlahka vidno preko našega spletnega kataloga.

Boks oprema: - boksarske rokavice, rokavice za vrečke, vreče za rokavice, udarne rokavice, fokusne rokavice, vreče za prebijanje, hitre krogle, glave, pasne garderobe, boksarske hlače, boksarske kratke hlače, shin garde in kratke hlače.

MMA oprema: - Uniforme za borilne veščine, izpuščaji in platišča, MMA kratke hlače, Kick Boxing hlače, MMA grappling Rokavice, tajske blazinice, kratke hlače Vale Tudo, ščitniki za kake, karate rokavice, karate pasovi, MMA spats in zaščita.

Fitness Wear: - Joga gamaše, kompresijske majice, športni nedrček, singlet, rokavi.

Dodatki: - Vrvi za skoke, Stražarji za usta, Ročne obloge, Pasovi za borilne veščine, elastične zaščite in obeski za ključe.

Če imate kakršnakoli vprašanja glede naše trenutne linije izdelkov ali imate nove izdelke, ki bi jih radi razvili, se obrnite na nas. Glede na priložnost bomo poskušali po najboljših močeh zaslužiti vaše podjetje ..

Za več informacij obiščite našo spletno stran http://www.boxing-products.com

  • Copyright © 2010 Boxing Products Supplier All Rights Reserved.